Financial Controller,  Vacature

VERVULD: FINANCIAL CONTROLLER VALKENSWAARD

financial controller Valkenswaard

Introductie

We zoeken een enthousiaste kandidaat die goede analytische vaardigheden heeft en deze kan inzetten op alle niveaus van de organisatie. Je bent resultaatgericht en neemt graag het initiatief. Cijfers en rapportages hebben geen geheimen voor je en deze weet je te vertalen naar duidelijke informatie. Bovendien ben je een echte teamspeler met een goede dosis humor.

Organisatie

Voor onze opdrachtgever in Valkenswaard werven wij een financial controller. In deze functie maak je onderdeel uit van het team dat verantwoordelijk is voor de group control activiteiten bestaande uit financial en business controllers aangevuld met business intelligence specialisten. Onze opdrachtgever is marktleider in de Benelux en samen met 900 collega’s werk je dagelijks aan het behouden van die positie. 

Functie

Als financial controller bied je het management inzicht in de performance van de organisatie, waardoor zij nog beter kan gaan presteren Binnen deze rol stel je maand- en kwartaalrapportages op, houd je je bezig met budgetterings- en forecastwerkzaamheden, jaarrekeningen en managementrapportages. Ook investerings- en fiscale vraagstukken passeren de revue. Daarnaast ondersteun je andere werkmaatschappijen bij het opstellen en beoordelen van managementrapportages.

Functie-eisen

  • Je beschikt over een afgeronde hbo-opleiding of master
  • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring
  • Goede communicatieve vaardigheden, zowel in het Nederlands als in het Engels
  • Ervaring met SAP en Power BI is een pre

Aanbod

Salarisrange €50.000 – €65.000 afhankelijk van kennis en ervaring. 

Laat een antwoord achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *