Over ons

Wat we voor je kunnen beteken

Bax Recruitment is gespecialiseerd in de bemiddeling van hoogopgeleide finance professionals binnen Nederland.

Ons Team

bax-recruitment-finance-bemiddeling-eindhoven-den-bosch-tilburg-breda-nijmegen-utrecht-amsterdam-rotterdam

Frans Bax

Na mijn opleiding Bedrijfseconomie starte ik bijna 10 jaar geleden bij een beursgenoteerd bedrijf. Met de bedoeling om gedetacheerd te worden naar opdrachtgevers. Echter liep het al snel anders.

Het viel collega’s op dat ik met mijn toegankelijke houding en kennis van het vak, uit het juiste hout gesneden was om in de arbeidsbemiddeling aan de slag te gaan. Binnen enkele maanden was ik Account Manager voor de bemiddeling van Engineering profielen binnen de High-Tech branche.

Na tweetal jaar maakte ik de overstap naar een Engels beursgenoteerde onderneming waar ik de focus had op de bemiddeling van finance professionals, iets wat mij beter past vanwege mijn opleidingsachtergrond.  

Met mijn ruime vakinhoudelijke- en mensenkennis en ben ik graag een sparringpartner voor managers en directie, waarbij ik verder kijk dan de vacature. Ik ben nieuwsgierig naar het grotere geheel, om van daaruit de juiste oplossing te kunnen bieden.

Daarnaast heb ik een ruim netwerk opgebouwd van hoogopgeleide finance professionals en maak ik graag de juiste match tussen klant en kandidaat. Om dit verder vorm te kunnen geven heb ik in 2021 besloten om te starten met Bax Recruitment.

Je kunt mij bereiken op 06 29 22 85 54 of je kunt kijken op mijn LinkedIn profiel.

bax recruitment finance bemiddeling eindhoven den bosch tilburg breda nijmegen utrecht amsterdam

Daniëlle Bax

Als gecertificeerd Register Loopbaan professional heb ik ervaring in het begeleiden van mensen in hun loopbaan ontwikkeling. Met regelmaat ondersteun ik organisaties met vraagstukken op het gebied van individuele ontwikkeling en/of teamontwikkeling. Mijn doel is om mensen in hun natuurlijke kracht te zetten.

Werknemers die in hun kracht staan, halen meer voldoening en energie uit hun werk en hebben een hogere motivatie en productiviteit. Zij onderscheiden zich van collega’s, hebben meer zelfvertrouwen en blijven in ontwikkeling.

Teams die goed op elkaar zijn ingespeeld en elkaar aanvullen, werken als een katalysator voor een organisatie. Iedere individuele medewerker voelt zich onderdeel van het grotere geheel, er is sprake van meer commitment en een hogere onderlinge verbinding.

Men vindt mij toegankelijk en door bewust te sturen op het écht leren kennen van de ambitieuze mensen met wie ik werk, kan ik snel unieke, sterke kanten naar de oppervlakte brengen. Door mijn actiegerichte en aanmoedigende houding weet ik blinde vlekken bloot te leggen en komt de ware blauwdruk van de medewerker of het team op tafel.

Je kunt mij bereiken op 06 48 76 34 83 of je kunt kijken op mijn LinkedIn profiel.